Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Romilos ασχολείται εδώ και 50 χρόνια με την εισαγωγή εξειδικευμένων μηχανημάτων διαφόρων επαγγελματιών, όπως χρυσοχόοι, οπτικοί, οδοντοτεχνίτες, μοντελιστές, κ.α. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει συμπεριλάβει στην ποικιλία της μηχανήματα, εξαρτήματα μηχανημάτων και εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις τεχνίτριες του μανικιούρ και του πεντικιούρ, όπως τροχοί, λάμπες φωτοσκλήρυνσης, αποστειρωτήρες, συσκευές παραφίνης, εργαλεία χειρός όπως πενσάκια επονυχίων, κόφτες νυχιών, σμίλες πεντικιούρ, νυστέρια κ.α., εξαρτήματα τροχών όπως φρέζες, τροχολιθάκια, λάστιχα γυαλίσματος, κ.α.

Εισάγουμε από τους μεγαλύτερους οίκους της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ελβετίας και της Ιαπωνίας και παρέχουμε εγγύηση, πλήρης κάλυψη σε ανταλλακτικά και σέρβις από έμπειρους τεχνικούς. Σ' εμάς μπορείτε να βρείτε τροχούς μικρούς και οικονομικούς, γερμανικής ποιότητας, ελαφριούς για εύκολη μεταφορά και εύχρηστους, έως και καθαρά επαγγελματικούς τροχούς αναρρόφησης ή ψεκασμού, οι οποίοι καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις ενός μεγάλου studio ή ενός ποδολογικού ιατρείου. Διαθέτουμε τη μεγαλύτερη ποικιλία στην Ελλάδα στο χώρο της αισθητικής και του μανικιούρ - πεντικιούρ σε εξαρτήματα και τροχούς. Μπορούμε να σας διαθέσουμε φρέζες αέρος ή ανοξείδωτες, φρέζες καρβιδίου ή τιτανίου, διαμαντόφρεζες σε τεράστια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, τροχολιθάκια απλά ή Arkansas, λάστιχα λείανσης, κετσέδες, βάσεις και καπελάκια σμυριγδόχαρτου, κ.α., όπως επίσης και να σας ενημερώσουμε για το πώς χρησιμοποιείται το κάθε εξάρτημα.

Τέλος επειδή πιστεύουμε πως ο σωστός επαγγελματίας δίνει πρώτη και μεγάλη προτεραιότητα στην προστασία της υγείας του πελάτη του, καθώς και στην υγιεινή του χώρου εργασίας του, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την αποστείρωση των εργαλείων σας και να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε από την ποικιλία μας ανάμεσα σε κλιβάνους ξηράς αποστείρωσης, αποστειρωτήρες υπερήχων ή μικροκρυστάλων, υγρά αποστείρωσης εργαλείων ή επιφανειών.

Όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, καλύπτοντας κάθε σας απαίτηση, από την πιο οικονομική έως και την άκρως επαγγελματική.

 

Αριθμός ΓΕΜΗ: 001383901000.